A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamera rögzítette: egy halott nőt loptak meg halottszállítók Székesfehérváron - Videó


Gyomorforgató  

Bíróság elé állították azt a két férfit, aki a munkavégzése során lopta el egy elhuynt nő pénzét.

Gyomorforgató történetről számolt be az ügyészség: halottszállítók lopták el egy elhunyt nő megtakarított pénzét, miközben a holttestet szállították el az otthonából. A TWN.hu információi szerint a két férfi halottszállítóként dolgozott, amikor 2022. december 30-án, az elhunyt személy lakására hívták őket.  "A lakásban a vádlottakat az elhunyt testvére fogadta, aki korábban az elhunyt kézitáskáját az abban lévő 100.000 forint készpénzzel együtt a lakás nappalijának a kanapéján helyezte el a saját táskája mellett" - írja közleményében az ügyészség.

A gyomorforgató tettet egy kamera is rögzítette - közzétette az ügyészség!

"Miután a vádlottak megérkeztek, az egyik férfi kezével a táskákra mutatva a társa figyelmét azokra felhívta, majd az elhunyt személy testvére után ment a lakás másik szobájába. A társa eközben a nappaliban egyedül maradt, az elhunyt nő táskájában kutatott, majd abból 100.000 forintot kivett, és azt a nadrágzsebébe rejtve eltette" - folytatja közleményét az ügyészség. 

Lopás | Bíróság elé állította a Székesfehérvári Járási Ügyészség azt a két halottszállító férfit, akik ellopták egy elhunyt nő pénzét. A vád szerint a két férfi... | By Magyarország Ügyészsége | Facebook

1.3K views, 4 likes, 0 loves, 1 comments, 4 shares, Facebook Watch Videos from Magyarország Ügyészsége: Bíróság elé állította a Székesfehérvári Járási Ügyészség azt a két halottszállító férfit, akik...


Természetesen a férfiak mindent elvégeztek, amit a munkájuk során el kell, majd miután elhagyták a lakást, elosztották egymás közt a pénzt. Az ellopott pénzből 20 ezer forint került elő. "A Székesfehérvári Járásbíróság a vádlottakat az ügyészi indítvány szerint közérdekű munka büntetésre ítélte" - írja az ügyészség. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések