A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jelentős összegeket kaphatott Kínától a Biden család


Egyenesen a Kínai Kommunista Párttól kaphatott pénzt a Biden család – állítja James Comer, az amerikai kongresszus alsóházának republikánus képviselője, aki az elnök és rokonainak kétes ügyeivel foglalkozó bizottságot vezeti.


A legújabb bizonyítékok szerint a helyzet „pont olyan rossz, mint ahogy azt gondolták” – nyilatkozta a politikus a Fox Newsnak.

A Magyar Nemzet hírösszefoglalója szerint március 10-én ülésezett legutóbb az amerikai kongresszus alsóházának felügyeleti és elszámolási bizottsága, ahol a Biden család kínai kapcsolatai voltak terítéken. A testület előtt több tanú is hajlandó volt nyilatkozni, valamint hozzájutottak olyan banki dokumentumokhoz, amelyekből kiderül, milyen módon kapott pénzt a Biden család a Kínai Kommunista Párttól.

A képviselő hozzátette: elég anyag gyűlt össze ahhoz, hogy egy erős bírósági ügyet lehessen indítani.

A Fox News műsorvezetőjének kérdésére James Comer elmondta, a banki nyilvántartásokból kiderül, hogy a Biden család és legközelebbi üzleti partnereik rengeteg átutalást végeztek, amelyek sokszor egy nap leforgása alatt történtek, ezért nem meglepő, hogy a bank, ahol a számlájukat vezették, figyelmeztetést küldött nekik pénzmosás gyanújáról. Ő azonban úgy véli, nem pénzmosásról volt szó, hanem egyszerűen megpróbálták eltüntetni a pénz eredeti forrására utaló nyomokat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések