A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így néz ki most a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis – friss képek


Santa Monicán kapták lencsevégre a beteg színészt 

Friss lesifotók készültek a 67 éves Bruce Willisről, az elsők az óta, hogy frontotemporális demenciával diagnosztizálták az afázia után. Nézze meg a Santa Monicában készült képeket, amelyeket a Daily Mail közölt – írta meg az Origo.

A család hivatalos közleményt adott ki Bruce Willis állapotáról, aki demenciában szenved, emiatt egy ideje nem lép a nyilvánosság elé, de a családtagok folyamatosan vele vannak. 

Diagnózisát 2022 tavaszán jelentették be, és azóta állapota előrehaladt, így most már pontosabb képpel rendelkeznek arról, mi történik vele: frontotemporális demenciában szenved a világsztár, amit sokan FTD-nek hívnak.

A család megerősítette: a kommunikációval kapcsolatos kihívások sajnálatos módon csak az egyik tünetegyüttesét jelentik a betegségnek, amivel a visszavonult színésznek meg kell birkóznia. „Noha ez fájdalmas, megkönnyebbülés egyben, hogy tiszta diagnózist kaptunk.”

Hozzáteszik, az FTD egy kegyetlen betegség, amiről sokan még nem is hallottak. A 60 év alattiak körében az FTD a demencia leggyakoribb formája, és maga a diagnózis felállítása akár évekbe is telhet. További probléma, hogy ma még nem létezik kezelés a betegségre, de a család bízik benne, hogy mindez a következő években változni fog.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések