A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen, milyen sportot űzött Katalin hercegné szoknyában és magassarkúban


Katalin hercegné biciklire pattant 

Katalin hercegné szoknyában és magassarkúban győzte le Vilmos herceget. A házaspár spinning kerékpározott Walesben, ahol egy konditermet is meglátogattak. Köztudott, hogy a házaspár imád versenyezni, legutóbb két különböző rögbicsapatnak szurkoltak. Sőt a hercegné még egy kis trófeát is kapott a mostani győzelméért! – írja a cosmopolitan.hu.

A legviccesebb, ahogy Katalin hercegné megveregette a férje kezét, miután legyőzte a kerékpározásban. A 45 másodperces futamban aratott győzelméért a hercegnét kis arany trófeával jutalmazták, mint a „Tour de Aberavon” győztesét.

A szoknya és a magassarkú sem zavarta.

Venge on Twitter: "I love the friendly competition between the #PrinceandPrincessofWales today as they took part in a spin challenge at #Aberavon Leisure Centre at lunchtime. #PrinceWilliam #PrincessCatherine #SouthWales pic.twitter.com/iCysodbX9y / Twitter"

I love the friendly competition between the #PrinceandPrincessofWales today as they took part in a spin challenge at #Aberavon Leisure Centre at lunchtime. #PrinceWilliam #PrincessCatherine #SouthWales pic.twitter.com/iCysodbX9y

Katalin hercegnét kemény fából faragták, ugyanis még az sem zavarta, hogy szoknyát és magassarkút visel a sportoláshoz. Wales hercegnéje számára rendkívül fontos a mozgás, így valószínűleg ez sem jelentett neki kihívást. 

Azt mondta nekünk, hogy nyert, de sajnálták, mert magas sarkú cipőben volt – nyilatkozta egy helyi lakos.

Fotózkodtak a rajongókkal.

A konditerem elé szépen összegyűltek a rajongók, csaknem kétszázan várták kint a hercegi párt. Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon közvetlenek voltak, szelfiket is készítettek. Érdekesség, hogy régen ez nem volt jellemző a királyi család tagjaira, de mostanság már egyáltalán nem ellenzik a közös fotók készítését a rajongókkal. Legalábbis Katalin és Vilmos biztos nem!

Fotó: AFP

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések