A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazánkban járt a magyarellenes EP-képviselő


Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselő rendszeresen azért kampányolt, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó európai uniós forrásokat. Most Iványi Gáborral találkozott.


A politikus Twitter-oldalán osztotta meg, hogy Budapesten tartózkodik – írta meg a Mandiner. Daniel Freund megosztott egy képet Iványi Gáborral, amelyhez azt írta, hogy „jó újra Budapesten lenni”.

Freund – aki a Soros Györgyhöz köthető Transparency International munkatársa is volt – korábban többször is kritizálta a magyar kormány munkáját, tavaly ősszel pedig – amikor a kormány a hazánknak járó uniós forrásokról tárgyalt az Európai Bizottsággal – azt javasolta a bizottságnak, hogy tartsa vissza az uniós forrásokat – emlékeztet a Magyar Nemzet.

A lap azt is felidézi, hogy Freund egy olyan szakértői tanulmányt rendelt, amely a Magyarországnak járó források száz százalékának felfüggesztését javasolja. A tavalyi országgyűlési választás után pedig Daniel Freund az Európai Bizottság elnökét tette felelőssé Orbán Viktor történelmi győzelméért, mivel szerinte Ursula von der Leyen nem vonta el időben az uniós forrásokat a kormánypártoktól.


Daniel Freund on Twitter: "Good to be back in Budapest. pic.twitter.com/mAwlUjeOXs / Twitter"

Good to be back in Budapest. pic.twitter.com/mAwlUjeOXs

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések