A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy: A tüntetés már régen kevés

Teljes tévedés azt hinni, hogy van olyan hatalom, amire semmiképp nem lehet eredményesen nyomást gyakorolni.

Akik ott voltak tegnap, tudják: teljes tévedés azt hinni, hogy van olyan hatalom, amire semmiképp nem lehet eredményesen nyomást gyakorolni.

Persze ők azt is tudják, hogy ez csak akkor lehetséges, ha ebben nagyon sokan vesznek részt és akkor, ha egy sikertelen megmozdulásból nem azt a szintén téves következtetést vonják le, hogy akkor máskor inkább otthon kell maradni.

A tüntetés persze már régen kevés, de a legnagyobb tévedés azt gondolni, hogy akkor inkább maradjunk csendben.”- írta Hadházy a Facebookon.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A VAKCINA-NÁCIK NEVÉN NEVEZÉSE és MEGHURCOLÁSA NEMZETI KÖTELESSÉGÜNK!!!
Professor Dr. Andreas Sönnichsen: “Ilyet még soha nem láttunk!”
—————— OLTÁSI KÁROSODÁSOK ————————–
Az oltatlanok és az egyszer vagy többször beoltottak, pontosabban génterápiával kezelt, 100 napos összehasonlítása során kiderült, hogy a legkevésbé fertőzöttek a be nem oltottak csoportja. Pont az ellenkezője történt tehát annak, amit a mesterséges géninjekciónak meg kellett volna akadályoznia.
A terror elleni jogi úton történő eredményességgel kapcsolatban nekem az lenne a logikus megközelítés, az eddig összegyűlt sok ismeret birtokában, hogy
– mivel nincs vírus, a járvány tudományos alapja hamis
– mivel nincs az oltásban biológiai anyag, nem biológiai fegyver
– mivel az oltásban kémiai anyagok vannak, így vegyi fegyver
– mivel a kommunikáció a vírusra és ellene egy biológiai fegyver létére van kihegyezve, ez a kommunikációs megközelítés hamis
– a hamis narratíva mögött összeesküvés (nem elméleti, hanem gyakorlati) van.
Az is igaz, hogy egyszerre biológia és vegyi fegyver az oltás, mivel a narratívában eladva biológiai, a gyakorlatban pedig vegyi a hatása. A tudományos alapja a narratívában a vírus és fertőzés elmélet, a valóságban, mivel vírus és fertőzés elmélet, csak mint mese létezik, a vegyi hatás tudományosan a mérgezés. A mérgezés pedig nemcsak oltáson keresztül megbetegítő, hanem éppen az adott mérgezés tudományosan kipróbált terjesztési technológiájától függően megbetegítő, a mögöttes média esti mese narratívától függetlenül.
Furcsa, hogy a narratíva és a valóság alapján nem egyben perelnek, hanem külön.
A biológiai fegyver, biológiai vírus gyártás valóságként nem igaz, a valóságos kémiai összetétel pedig nincs perelve.
Akiknek többek között köszönhetjük:
#MÜLLERCECILIA #GYÖRFYPÁL #BOLDOGKŐIZSOLT #RUSVAIMIKLÓS #KARIKOKATALIN #MERKELYBÉLA #JAKABFERENC #KEMENESIGABOR #SZLAVIKJANOS