A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány Ferike: Őfelsége III. Károly brit király árnyékkormányával találkozik Dobrev Klára


A Demokratikus Koalíció elnöke a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök Londonba látogat. Gyurcsány Ferenc a jelek szerint nem utazik az árnyékkormánnyal. 

Gyurcsány Ferenc bejelentette, az angol árnyékkormánnyal találkozik szerdán Dobrev Klára és árnyékkormányának több tagja. 

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor minden nap rombolja a hitet a nagyvilágban is, hogy Magyarország majd visszatér a tisztesség, a partnerség, a felelősség útjára, de ezzel szemben a Demokratikus Koalíció építi ezt a hitet. 

Mi nyugatos Magyarországot akarunk. Barátokat, szövetségeseket, nyugalmat, gyarapodást. Dobrev Klára elfogadott partnerként megy ma Londonba

– írta a pártelnök. 

„Talán most majd többen értik: az árnyékkormány nem kommunikáció, nem a Demokratikus Koalíció pártügye, hanem remény, hogy helyreállítjuk a haza tisztességét itthon és külföldön. Jöjjenek velünk ezen az úton!” – zárta bejegyzését a politikus.


Őfelsége III. Károly brit király árnyékkormányával találkozik ma Dobrev Klára és árnyékkormányának több tagja. Azt...

Posted by Gyurcsány Ferenc on Tuesday, March 21, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések