A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: Az inflációt a dollárbaloldal által támogatott háború és a szankciók okozzák


Az inflációt a dollárbaloldal által támogatott háború és a szankciók okozzák – kommentálta a Fidesz Bodnár Zoltán (DK) és Korózs Lajos (MSZP) szerdai nyilatkozatait.


A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: amikor a dollárbaloldal az inflációról beszél, tegye hozzá azt is, hogy a magas inflációt az általuk támogatott háború és a szankciók okozzák.

„A dollárbaloldal kezdettől háborúpárti, fegyverszállításpárti és szankciópárti. A szankciók miatt magasak az energiaárak és emelkedett az egekbe az infláció. Ahhoz, hogy a szankciós inflációnak vége legyen, békére és az elhibázott brüsszeli szankciós politika megszüntetésére van szükség” – fogalmaztak.

Hangsúlyozták:

a kormány intézkedéseinek köszönhetően az infláció csökkenni kezdett, és az a cél, hogy az év végére egyszámjegyű legyen.

A dollárbaloldal célja meg az, hogy a háború eszkalálódjon, és még több káros, inflációt okozó szankció lépjen életbe – írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések