Hirdessen itt

Fegyveresek hagytak fenyegető üzenetet Messinek címezve családtagjai üzletében


A hétfőn Aranylabdát nyert Messi ideje nagy részét Európában tölti, de gyakran látogat Rosarióba, ahol háza is van 

Fegyveresek hagytak fenyegető üzenetet a PSG támadójának, Lionel Messinek címezve egy rosariói szupermarketben, amely sógorai tulajdonában van – írta meg liner.hu.

Az ESPN beszámolója szerint 14 lövést eresztettek a Rosarióban található Unico élelmiszerbolt ajtajába csütörtök hajnalban egy motorról. Személyi sérülés nem történt, és egyelőre azt sem tudni, miért Messit és a felesége családjának tulajdonába tartozó Unicót nézték ki maguknak a támadók – írta meg a liner.hu.

A rendőrök szerint egy kartonlapra írt üzenetet is hagytak a támadók, melyre az volt írva: „Messi, rád várunk. Javkin egy drogdíler, ő nem fog rád vigyázni.” Pablo Javkin, Rosario polgármestere az eset után arról beszélt, hogy hiány van rendőrökből, ennek köszönhetően fellendült a városban az erőszak.

A hétfőn Aranylabdát nyert Messi ideje nagy részét Európában tölti, de gyakran látogat Rosarióba, ahol háza is van. Ez volt az első alkalom, hogy családja ilyen fenyegetést kapott, közölte a nyomozást elrendelő ügyész, Federico Rébola.

A 35 éves Messi jelenleg szerződése meghosszabbításáról tárgyal a PSG-vel, de arról is szárnyra keltek pletykák, hogy a rosariói Newell’snél készül befejezni karrierjét. Márciusban is jelenése lesz Argentínában, miután az argentin válogatott előbb március 23-án Panama, öt nappal később pedig Curacao válogatottja ellen játszik barátságos mérkőzést – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések