Hirdessen itt

Egyre valószínűbb, hogy Zidane váltja Galtiert a PSG kispadján


Az nem valószínű, hogy Galtiert már a szezon hajrájában elküldik 


Ismét hatalmas csalódás volt a vége a BL-kalandnak, hullhatnak a fejek – írta meg a liner.hu.

Első körben Christophe Galtier edzőé, aki a kupasorozat egyik legacélosabbnak tűnő keretével sem tudta elérni, hogy a PSG legalább a legjobb 8 közé beverekedje magát, így gyakorlatilag semmi előrelépés nem történt a tavalyi évhez képest – írta meg a liner.hu.

A hangulat ilyenkor ráadásul mindig mélyponton van a Bajnokok Ligáját évek óta sikertelenül hajszoló klubvezetés körében, ami rányomja a bélyegét a csapat teljesítményére és a játékosok hangulatára is – írja a Fichajes.

Ezen az sem segít, hogy jelenleg mindenki Kylian Mbappé és Messi jövőjéről beszél, egyikőjükkel sem biztos, hogy jövőre is találkozhatunk a PSG keretében, az argentin ugyanis még nem hosszabbított, francia csapattársa pedig – tavaly után ismét – a távozás kapujában áll.

Az nem valószínű, hogy Galtiert már a szezon hajrájában elküldik, arra azonban egyre nagyobb az esély, hogy a bajnokság végét követően ajtót mutatnak neki, és egy igazi nagyágyút kerítenek a helyére.

Ez pedig akár Zinedine Zidane is lehet, akinek személye ráadásul motiváló lehetne Mbappé és Messi számára is. Már csak az a kérdés, hogy Zidane melyik csapat ajánlatára bólint rá, kérői ugyanis akadnak bőséggel – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések