A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev: egy színpadon fogok beszédet mondani Gyurcsány Ferenccel


Beharangozta március 15-ét a DK-s politikus. 

„Üzenjünk közösen a hatalomnak, hogy nem mondunk le az ezeréves álmunkról, hogy mi is úgy akarunk élni, mint más európaiak” – ezzel a felütéssel harangozza be a DK március 15-i rendezvényét Facebook-oldalán Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt az Egyetem téren fog gyülekezni 15 órától. 

Aki esetleg valamilyen okból ódzkodik a részvételtől, annak Dobrev Klára egy külön csavarral készül, mint fogalmaz a videóban:

Ez egy különleges alkalom lesz, hiszen hosszú idő után először lesz olyan, hogy egy színpadon fogok beszédet mondani Gyurcsány Ferenccel”.

Íme Dobrev videóüzenete:


Találkozzunk március 15-én! | Gyere el március 15-én a DK rendezvényére, 15 órától az Egyetem térre. Üzenjünk közösen a hatalomnak, hogy nem mondunk le az ezeréves álmunkról, hogy mi... | By Dobrev Klára | Facebook

1.7K views, 406 likes, 12 loves, 22 comments, 102 shares, Facebook Watch Videos from Dobrev Klára: Gyere el március 15-én a DK rendezvényére, 15 órától az Egyetem térre. Üzenjünk közösen a...


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések