A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Demi Moore személyesen segít a demenciával küzdő Bruce Willisnek


Volt férjéhez és annak jelenlegi feleségéhez költözik a színésznő


Willist és Moore-t idáig is az egyik legjobb kapcsolatban lévő ex-házaspárnak tartották Hollywoodban, az ex és a jelenlegi feleség célja, hogy a sztár minél több időt tölthessen hamarosan születő unokájával - írta meg a YourTango alapján a szeretlekmagyarorszag.hu.

Demi Moore exférjéhez, Bruce Willishez és családjához költözik, hogy segítsen a demencia súlyos formájával küzdő sztár ellátásában.

Moore-t és Willist már eddig is Hollywood egyik legjobb kapcsolatban lévő expárjának tartották, azután, hogy 2000-ben, 13 év házasság után elváltak. A sztárpárnak három közös gyereke van: Rumer 34, Scout 31, Tallulah pedig 29 éves.

A hírek szerint a Willis egészségi állapotáról rendszeresen beszámoló Demi Moore Willishez és feleségéhez, Emma Heming-Willishez költözött, hogy közösen vigyázzanak a 67 éves színészre. A két hölgy elhatározta, mindent megtesznek, hogy az egykori akciósztár minél tovább élhessen és tartalmas időt tölthessen el unokájával. Willis és Moore legidősebb lánya ugyanis első babájával várandós.

A korábban afáziával diagnosztizált Bruce Willis állapotáról februárban érkeztek újabb rossz hírek: kiderült, hogy a Die Hard-filmek sztárja frontotemporális demenciában szenved. A napokban felesége könnyekkel küszködve kérte a sajtó képviselőit, hogy ne szólítsák meg férjét az utcán, mert a mindennapok nehézségei így is épp elég terhet rónak a beteg színészre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések