A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális élőképpel készülnek a magyar ultrák a ma esti mérkőzésre


Nem csak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai készülnek gőzerővel a hétfő esti, Bulgária elleni meccsre (20.45, tv: M4 Sport). A 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezősorozatának első magyar mérkőzése előtt a szurkolótábor látványos élőképpel adja meg az alaphangot. Eddig is több hasonlóval keltettek feltűnést, de a jelek szerint most különösen nagy dobásra készülnek az ultrák. 


A Carpathian Brigade '09 elnevezésű szervezett szurkolói csoport tagjai napok óta a Puskás Arénában készítették elő a nagyszabású koreográfiát. Facebook-oldalukon közzé is tették, milyen különleges instrukciókhoz kell tartaniuk magukat a kapu mögötti lelátókat megtöltő drukkereknek.Ebből többek között kiderül, hogy a válogatott első 2023-as tétmeccse előtt 13 ezren lesznek aktív részesei az élőképnek, de a stadion többi részén is érdemes lesz figyelni a vezérszurkolók jelére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések