A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brendan Fraser majdnem meghalt A múmia forgatásán


A színész a The Kelly Clarkson Show-ban mesélt a szörnyű jelenetről


A színész felidézte egyik legijesztőbb kaszkadőrmutatványát, amely majdnem az életébe került – írta meg a Liner.hu.

Brendan Fraser, az elmúlt évek legnagyobb visszatérője most megosztott egy balul elsült kaszkadőrjelenetet A múmia forgatásáról, amelyben majdnem megfulladt. A színész a The Kelly Clarkson Show-ban mesélt a szörnyű jelenetről, és felidézte, hogy az 1999-es film forgatása közben egy nyakára kötött kellékkötél miatt majdnem megfulladt – írta meg a Liner.hu.

Amikor Clarkson rákérdezett, hogy pontosan hogyan is történt az eset, a színész megosztotta, hogy a jelenetben lábujjhegyen állt a nyakán a kötéllel, amikor Stephen Sommers rendező megjegyezte, nem éppen úgy néz ki, mint aki fuldoklik, ezért arra kérte, vegyék fel újra a jelenetet:

„A kamera körbement, én lábujjhegyre álltam, és a fickó, aki tartotta a kötelet, egy kicsit feljebb húzta, ám innen már nem volt hová mennem, csak lefelé. Szóval ő húzta felfelé, én meg elindultam lefelé. Aztán a következő dolog, amire emlékszem, hogy a könyököm a fülemben van, a világ oldalra fordult, a fogaim között kavics volt, és mindenki halálos csendben volt.”

A színész nem azt mondta, hogy a jelenet után elvesztette az eszméletét, de arra tisztán emlékszik, hogy miután magához tért, a fölötte álló kaszkadőrkoordinátor a nevét kiáltotta és tapsolt, hogy felébredjen: „Azt kérdeztem, mi történt, mire ő: »gratulálok, üdv a klubban, ugyanez történt Mel Gibsonnal A rettenthetetlenben.«”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések