A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrány Bécsben: kiskorúak a melegek "chemsex" partijain


"Ez meghaladja az átlagos osztrákok képzeletét" - ezekkel a szavakkal fordult a közelmúltban Dorian Rammer meleg ex-SPÖ-s kerületi tanácsos a közösségi médiában a nyilvánossághoz - tudósít a Bennfentes.net. 

Konkrétan az úgynevezett "chemsex" bulik széleskörű elterjedtségéről a meleg szcénán belül - ő maga is rehabilitációs klinikára kényszerült emiatt. A robbanásveszélyes tény, hogy a bulikon állítólag kiskorúak is részt vesznek.

Amikor átfogó, egyenlő jogokat akarnak biztosítani az államtól, a homoszexuálisok szeretik hangsúlyozni "normalitásukat". De nemcsak az évente megrendezett "büszkeség-felvonulások", a szexuális úton terjedő betegségek átlagon felüli elterjedése, valamint az úgynevezett "drag queen meseórák" szervezése a gyerekeknek azt mutatják, hogy ez az állítólagos "normalitás" gyakran egészen más dolgokat takar.

Erre további bizonyítékot szolgáltatott nemrégiben a meleg ex-SPÖ-s kerületi képviselő, Dorian Rammer, aki a közösségi médiában "segélykiáltással" fordult a nyilvánossághoz - és ezzel akaratlanul is leleplező betekintést nyújtott a bécsi meleg szcéna és "LMBTQ-közösség" mélységeibe.

"Senki sincs épelméjű"

A volt SPÖ-s kerületi képviselő konkrétan a meleg szcénában láthatóan elterjedt "chemsex partikra" célzott - ez a kifejezés olyan csoportos orgiákra utal, amelyek drogok masszív hatása alatt zajlanak. A Rammer által leírt részletektől itt megkíméljük az olvasót. Annyi azonban elmondható: ezekből kiderül, milyen mély szakadékokba torkollik az úgynevezett "LMBTQ-közösség", amely a nyilvánosság előtt mindig az elfogadásért és a toleranciáért küzd.

Rammer napokig tartó orgiákat, kábítószeres vészhelyzeteket, meggondolatlan viselkedést ír le, egészen a "majdnem erőszakig", sőt, még kiskorúak (!) részvételét is, mert azt írja: "Végül a főszereplők életkora ijesztő [...] Mi lesz ezekből a 17, 18, 19, 20 évesekből, ha tovább fogyasztanak?"

A gyerekek és a fiatalok mint propagandacélpontok

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a szivárvány- és homoszexuális propaganda egyre inkább a fiatalokat, sőt a gyerekeket veszi célba. Ebben központi szerepet játszanak az úgynevezett "drag queenek", azaz a különösen provokatív, nőknek öltözött férfiak. A Schönbrunni kastélyban például "az egész családnak szóló" drag queen rendezvényt hirdettek.

Nagy feltűnést keltett egy úgynevezett "Drag Queen mesedélután" is egy bécsi könyvtárban - ez egy célzott stratégia a beszivárgásra az óvodás és általános iskolás korú gyermekek közé, mégpedig transzpropagandával. Különösen árulkodó: Mariahilf SPÖ-s kerületi képviselőjeként Rammer egy "queer ifjúsági központ" megnyitását követelte 2021 januárjában. Mire inspirálta és buzdította volna az ottani fiatalokat?

Dorian Rammer volt SPÖ-s kerületi tanácsos bejelentette, hogy kicsapongásai miatt elvonókúrára megy. Felszólította továbbá Bécs városát, hogy "SOKKAL több proaktív felvilágosító munkát" végezzen - természetesen az adófizetők költségén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések