A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalmas tragédia: láncfűrész vághatta el a Békés vármegyei állatmenhely vezetőjének a nyakát


Favágás közben hunyt el egy férfi Doboz-Szanazugban, ugyanis egy láncfűrész elvágta a nyakát. A tragédia egy állatmenhelyen történt. Az áldozat felmászott a fára, ám a fűrész megszorult, megugrott, és egyenesen a nyakát célozta meg. 


A Tények úgy tudja, hogy a férfi felmászott a fára, kikötötte magát és úgy dolgozott. Megpróbálta kirántani a fából a még járó láncfűrészt, ám nem állította le, ezért az nagyobb fokozatra kapcsolt, és ekkor történt meg a baj. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Holttestére a felesége találhatott rá, akivel együtt üzemeltették az állatmenhelyet.

A helyieket sokkolta a tragédia híre.

- Egy nagyon céltudatos embernek ismertem meg. A közösségért dolgozott. Sajnálattal hallottuk, hogy mi történt vele. Nagy veszteség részünkről. Az összes mentésre szoruló kutyát pártfogolta a családjával - mondta be a Tények riportjában egy férfi.



Egyik ismerőse azt is megosztotta, hogy a férfi imádta az állatokat, ezért is hozta létre a menhelyet.

A Gyulai Állatvédő Egyesület a Facebook-oldalokon emlékezett meg a társukról, akinek - mint írják - a munkája, lénye pótolhatatlan.

A feleség telefonon próbálta hívni a férfit, ám nem érte el, ezért ment ki a tragédia helyszínére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések