A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bordélyházat számoltak fel a nyomozók Nyíregyházán


A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadon védekezhet


Bordélyházat számoltak fel a nyomozók Nyíregyházán –  tudatta a honlapján kedden a rendőrség.

A bordélyházat üzemeltető nő beismerő vallomást tett, kihallgatásán azzal védekezett, hogy az energiaválság miatt megnövekedett rezsiköltségeinek finanszírozása érdekében követte el a bűncselekményt – írták.


A közzétett információk szerint a nő az általa bérelt háromszobás lakóingatlan egyik szobáját saját maga használta prostitúciós tevékenységre, míg a másik kettőt rendszeresen bérbe adta más prostituáltaknak, akik naponta fizettek bérleti díjat. A 29 éves nő ebből a pénzből biztosította az alkalmi bérlők és ügyfeleik számára a törölközőket, a tiszta ágyneműt, emellett gondoskodott a szobák takarításáról.

A szobákat kifejezetten prostituáltak részére hirdette online szexoldalakon, így a szexmunkások az ország különböző pontjairól érkeztek. A bérelt lakást a nő így bordélyházként üzemeltette. A Szabolcs vármegyei és nyíregyházi nyomozók múlt hét csütörtökön fogták el a nőt a lakóhelyén, ahol hétmillió forint készpénzt és ékszekeret foglaltak le.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának felderítése alapján a Nyíregyházi Rendőrkapitányság prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 29 éves nyíregyházi nő ellen. A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadon védekezhet – közölte honlapján a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések