A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baseballütővel verték meg a 17 éves barátnőjét megszöktető 23 éves férfit


A rendőrség szerint ilyen a modern Rómeó és Júlia. Az elfogásról közzétettek egy videót is.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon március 14-én tett feljelentést egy 23 éves férfi, akit nagyon megvertek, miután megszöktette 17 éves barátnőjét otthonról.

A rendőrségi közlemény szerint (amelyet a "modern Rómeó és Júlia címmel tettek ki) az történt, hogy a férfi taxival ment a lány bátonyterenyei otthonához, majd elhajtottak. A lány 44 éves apja és 20 éves testvére észrevette a szöktetést, utánuk indultak és Salgótarján határában utol is érték a taxit. Kiszálltak, majd a párt betuszkolták autójukba, és visszavitték őket Bátonyterenyére.

Az úton az apa többször arcon ütötte és halálosan megfenyegette a 23 éves férfit. Mikor hazaértek, tovább folytatták a verést és fenyegetést. Egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette, és az adatok szerint az apa

egy baseballütővel többször megütötte a 23 éves férfit,

aki 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínre a Terrorelhárítási Központ munkatársai vonultak ki, akik a két férfit március 13-án elfogták (furcsa, de a police.hu-n közzétett hír szerint a 23 éves sértett egy nappal később tett feljelentést, mint ahogy kivonult a TEK).


A két elkövetőt a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói kihallgatták, a 44 éves férfit őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések