A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balesete óta először fotózták le Jeremy Rennert


Jeremy Renner, a Marvel-filmek sztárja most először mutatkozott a nyilvánosság előtt, miután súlyos sérüléseket szenvedett egy újévi hókotró balesetben a nevadai Lake Tahoe-i otthona közelében.


Az 52 éves színész egy autó anyósülésén utazott a kaliforniai Beverly Hillsben. A róla készült lesifotókon úgy tűnt Renner jobban érzi már magát, mosolygott és nevetett miközben a sofőrrel beszélgetett.

Jeremy a január 1-jei szörnyű balesete óta rendszeresen beszámol rajongóinak a felépüléséről, amely az orvosok szerint akár évekig is eltarthat. A színész mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az idő a lehető legkevesebbre redukálódjon, minden nap edz és végzi a fizikoterápiás gyakorlatokat, valamint mentális egészségére is odafigyel - számolt be a Hirado.hu

A portál emlékeztetett: Renner szilveszter másnapján sérült meg, miután az előző esti hóvihar eltorlaszolta az utakat. A színész unokaöccsét indult kihúzni a hóból nemrég vásárolt hókotrójával, amikor az megcsúszott és ráborult Rennerre. A színész kis híján belehalt súlyos sérüléseibe, a kórházba kritikus állapotban szállították. Több helyreállító műtét után, Jeremyt hazaengedték, hogy otthonában lábadozzon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések