A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az UEFA-hoz fordul a Ferencváros a német rendőrök akciója után


A német rendőrség megállította a Bayer Leverkusen-Ferencváros Európa-Liga meccsre tartó vendégdrukkereket szállító vonatot. A rendőrök azt állították, hogy a videókon, képeken látottak alapján, a vonat veszélyt jelent Németországra.


Az üggyel kapcsolatban a Ferencváros azt válaszolta az Indexnek, hogy bár a különvonat a szurkolók saját szervezésében indult útnak, mind az FTC, mind a Külügyminisztérium és az érintett országok magyar külképviseletei segítik abban, hogy a szurkolók problémamentesen és időben eljussanak a mai esti mérkőzésre.

Az FTC munkatársai a helyszínen már jelezték a Leverkusennek és az UEFA jelenlévő képviselőinek a helyzetet, arra kérve mindenkit, hogy oldják meg a felmerült problémákat”

– közölték.

A Ferencváros megköszönte a Külügyminisztérium minden érintett munkatársának hozzáállását és segítő támogatását és úgy folytatták, bíznak abban, hogy

„minden szurkolónk időben odaér a BayArénába és együtt tudják buzdítani a csapatot az Európa-liga nyolcaddöntő első mérkőzésén”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések