A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az MVM Dome-ban ünnepli jubileumát a népszerű magyar zenekar


A magyar zenekarok közül elsőként a Bagossy Brothers Company ad koncertet a hatalmas, több mint húszezer férőhelyes budapesti MVM Dome-ban, ahol szombat este telt ház lesz. 

A gyergyószentmiklósi zenekar 2013 májusában alakult. Ismertségük fokozatosan nőtt az évek során, először Erdélyben, majd Magyarországon is. Ritka, hogy egy zenekar tíz év után is változatlan felállásban lépjen színpadra, mint ahogy az is, hogy a tiniktől kezdve az idősebbekig minden korosztály körében olyan népszerűek legyenek, mint a Bagossy Brothers Company.

A zenekar nevét a testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dob), Tatár Attila (gitár, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).

A zenekar tagjai úgy érzik, hogy tíz éve várnak erre a koncertre, amelynek most meg is adják a módját, különleges előadással, sok meglepetéssel készülnek. Vendégekkel, hosszú műsorral és sajátos látványvilággal várják majd a közönséget a hatalmas csarnokban.

A jól ismert repertoár mellett szombaton este felcsendülnek a még készülő, ötödik nagylemezükön található dalok is, ezzel is fokozva az est hangulatát. Remélik, hogy egyszeri és megismételhetetlen alkalom lesz a közönség és saját maguk számára is.

„Megtanultunk járni, majd biciklizni. Már tíz éve járjuk ezt az utat, mégis azt hiszem, hogy csak most kezdődik el igazán. Még ott vannak a csillagok, amelyeket bizony le kell hozni. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy tíz éve várunk erre a koncertre. Minden zenekar számára vannak mérföldkövek és olyan kerek számok, amelyek csak egyszer következnek be egy életöltő alatt. Ez a koncert egy ilyen, kiemelten fontos pillanat lesz a számunkra. Új dalokkal, új látvánnyal, sok meglepetéssel készülünk. Egy igazi, felejthetetlen Bagossy-estet szeretnénk adni mindenkinek, aki elkísért minket ezen az úton, és egyben ünnepelni egy több évtizedes barátságot, egy igazi család létrejöttét. Egy egyszeri és megismételhetetlen este lesz ez” – nyilatkozta Bagossy Norbert, a zenekar frontembere.

A jubiláló zenekar az elmúlt tíz évben négy nagylemezt, egy szimfonikuskoncert-lemezt, egy kislemezt, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. Kétévente megjelenő lemezeik egy-egy korszakot jelképeznek, és mindegyik többszörös arany minősítést kapott. A 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, amelynél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések