A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kormány támogatja az Egyszülős Központokat


Minden szakmai tudásunkkal az egyszülős családok mellett állunk! Jelentette ki a kormány nevében Varga Judit a közösségi oldalán. Posztjában emlékeztetett rá: az Egyszülős Központok valós támaszt, segítséget és biztonságot nyújtó közösséget teremtenek számos egyedülálló szülő számára. 

A miniszter jelezte, az ország vezetésének az a célja, hogy Magyarországon egészséges, kiegyensúlyozott gyermekek váljanak boldog felnőttekké, történjen az akár kétszülős akár egyszülős családokban, ezért Kormány minden rendelkezésére álló módon segíteni fogja az Egyszülős Központokat a jövőben is. – Gratulálok a Központok megálmodóinak és munkatársainak, hogy fennállásuk óta több tízezer családnak nyújtottak segítséget – fűzte hozzá.

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018-ban nyitotta meg az első Egyszülős Központot, amely Egyszülős Kártyával ingyenesen igénybe vehető gyakorlati segítséget, rendszeres programokat kínál.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.


Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések