A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A fürdőkádban találtak rá a rendőrök egy vérző apára, akit a gyanú szerint élettársa késelt meg – négyéves kislányuk is láthatta


Az édesanyját védte, ezért szúrta le az élettársát egy nő Budapesten a 9. kerületben, így gondolják a szomszédok. A pár csütörtök este veszett össze, a fiatal nő mellkason szúrta a férfit, miközben közös, 4 éves kislányuk is a lakásban volt.

A pár csütörtök este veszett össze valamin a 9. kerületlakásban, és a vita annyira eldurvult, hogy a fiatal nő megkéselte élettársát.

A szomszédok is megijedtek, amikor megjelentek a rendőrök, és berúgták a lakás ajtaját. A helyszínről származó információk szerint a nő felkapott egy konyhakést és mellkason szúrta a férfit. 

A vérző férfire a kádban találtak rá a rendőrök. A mentők a helyszínen ellátták sérüléseit, majd további vizsgálatokra a traumatológiai osztályra szállították. Azóta is kórházban van.

A nőt őrizetbe vették, és azóta is a rendőrség vendégszeretetét élvezi. A kislányt rokonoknál helyezték el.

A Tények úgy tudja, a párral együtt élt a nő édesanyja. valamint a férfivel közös, négyéves kislányuk. A szomszédok szerint a női az édesanyját akarta megvédeni az agresszív férfitől.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések