A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

81 éves francia férfi csempészett át Magyarországon két vietnámi és egy nepáli bevándorlót

A siklósi ügyészség embercsempészés miatt vádat emelt egy 81 éves, laoszi születésű francia férfi ellen, aki tavaly szeptemberben megállapodott egy társával abban, hogy a déli magyar határról illegális bevándorlókat fog Magyarországon át Nyugat-Európába juttatni, derült ki az ügyészség közleményéből. 

A francia férfi egy görög rendszámú kocsival el is indult Budapestről az ország déli részébe, miközben a két vietnámi és egy nepáli állampolgár Horvátországba utazott azért, hogy Magyarországon keresztül Nyugat-Európába jussanak.

Nekik egy ázsiai férfi segített, ő vitte el őket Zágrábból a magyar határ közelébe, ahonnan a három férfi a Dráváig gyalogolt, hogy onnan egy csónakkal Magyarországra lépjenek. Ezután egy előre egyeztetett területre mentek, találkoztak a 81 éves francia férfival, elindultak a görög kocsival, de a rendőrök nem sokkal ezután megállították őket. A 81 éves francia férfi ellen az ügyészség embercsempészés miatt emelt vádat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések