A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

8 hónapig kereste a férjét, aki otthonuk egyik szekrényében volt felakasztva


Jennifer azt hitte, párja megcsalta, pedig az igazság ennél sokkal szörnyűbb volt: a férfi önkezével vetett véget életének.


Richard Maedge egy este azt mondta feleségének, hogy másnap korán kell elmennie dolgozni. Azonban amikor Jennifer felébredt, férje autója a ház előtt állt, ám ő sehol nem volt. A hölgy azonnal értesítette a rendőrséget, akik átkutatták a házat, azonban semmi furcsát nem találtak, csupán érdekes szagokat éreztek.

Pár hónappal később a nő ismét hívta a rendőröket, mivel a bűz nem múlt el és férje azóta sem került elő, azonban a helyszínelők továbbra sem találták Richardot.

Már nyolc hónap telt el férje eltűnése után, amikor Jennifer elő akarta venni a karácsonyi díszeket. A dekoráció után kutatva belépett egy ritkán használt gardróbba is, ahol Richard felakasztott, bomló holttestével találta szembe magát.

A rendőrség és az orvosszakértők is arra a következtetésre jutottak, hogy Richard halálát nem idegenkezűség okozta, döntésének oka azonban a mai napig homályba vész – írja a Bors.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések