A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

13 éves diák késelt halálra egy 71 éves tanárt Brazíliában, öten megsérültek


Brazília legnagyobb városában, Sao Paulóban egy 13 éves diák halálra késelte 71 éves tanárát, és megsebesített három másik tanárt, valamint két diáktársát is. A tragikus incidens hétfőn történt egy állami iskolában - írja a liner.hu.

Az iskola öt sebesültje stabil állapotban került kórházba, a feltételezett támadót őrizetbe vették, jelenleg pedig az állami katonai rendőrség nyomoz az ügyben. 

Egy diák, aki édesanyja oldalán beszélt újságíróknak a szörnyű esetről, elárulta, hogy a támadó diák már múlt héten is inzultált egy másik diákot, a tanárnő pedig, akit halálra késelt, megpróbálta rendezni a konfliktust.

A támadó “patkánynak” nevezte a másik diákot, ami érthető módon nem tetszett az inzultált diáknak, így veszekedni kezdtek. A gyanúsított osztálytársa hozzátette, a támadó megharagudott, amiért a tanár közbelépett, és hangosan ki is mondta, hogy “tenni fog valamit”.

A támadó hétfőn egy koponyát ábrázoló maszkot viselve lépett be az osztályterembe, előkapta kését, majd hátulról megszúrta a tanárt, több alkalommal: a szúrások a pedagógus fejét és hátát érték. A diákok rémülten rohantak ki az osztályból.

A diák korábba az iránt érdeklődött, hogyan lehet lőfegyverhez jutni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések