A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vendéglátóját verte a vádlott, negyven napra hűvösre kerülhet az őrhalmi férfi


Vendégségbe ment egy 23 éves férfi Őrhalomban; a látogatásból verekedés lett - közölte lapunkkal a Nógrád Vármegyei Főügyészség. 

A tavaly májusban történt ügyben a Balassagyarmati Járási Ügyészség készítette el a vádiratot, ami szerint a férfi ismerőseinél tartózkodott Őrhalomban, majd onnan a háziak kérésére távozott. 

Nem hagyta el azonban a környéket, az esti órákban ittas állapotban visszament a házba és a bent tartózkodókat zavarta hangoskodásával, kiabálásával, ami miatt vele szemben rendőri intézkedést kértek. 

A rendőrök távozásra és az ingatlan környékének elhagyására szólították fel a férfit, aki azonban folytatta a randalírozást, majd miután ismét rendőrt hívtak miatta, az utcán ököllel arcon ütötte korábbi vendéglátóját.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfivel szemben garázdaság vétsége miatt emelt vádat, elzárás büntetést indítványozva. Ha a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz, 40 nap elzárásra számíthat.

A mértékes indítványról közérthetően ITT olvashat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések