A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai kemény hangon az ATV-ben: Jámbor Andrásnak meg kell szólalnia!


A balliberális ATV-ben is az antifasiszták támadása volt a fő beszédtéma, a napindító műsor vendége a Mi Hazánk elnöke volt.


Unyatyinszki György az első kérdéseben az antifasiszta csoportok terrorszervezetté nyilvánítását hozta fel, amit a Mi Hazánk a hétvégi események alapján ismételten javasolt Pintér Sándor belügyminiszternek.

Toroczkai László kifejtette, hogy ami Magyarországon folyt az elmúlt napokban az elfogadhatatlan, ráadásul a német Bild című lap az ottani hatóságokra hivatkozva arról ír, hogy ez a nemzetközi antifa mozgalom már 2015 óta szervezetten hajt végre akciókat, amelyekre egyes sejtek hónapokig készülnek.

Az egyik biztonsági felvételen az látszik, hogy viperával felszerelkezve rontanak az áldozatra és azok, akik most támadtak vélhetően hetekkel korábban Németországban is hasonló cselekményt követtek el. A Mi Hazánk frakcióvezetője kiemelt jelentőségűnek nevezte a titkosszolgálatok szerepét tekintve, hogy azokat a megemlékezőket, akik a túrára jöttek volna a német hatóságok már a repülőtéren feltartóztatták, ugyanakkor az antifa felforgatókat valamilyen rejtélyes okokból minden probléma nélkül ráengedték Budapestre.

A magyar szál

Toroczkai elmondta, hogy itt nem véletlenszerű, spontán találkozó volt, hanem felszerelkezve, felfegyverkezve jöttek, többek között egy terrorista kurd szervezet zászlaját lobogtatva, ráadásul hetekkel a támadások előtt magyar nyelvű felhívásokat tettek közzé. Itt felmerül Jámbor András és a Szikra Mozgalom felelőssége is, akiknek vannak kapcsolataik ezekhez a csoportokhoz – világított rá a parlamenti képviselő.

“További probléma, hogy a rendőrség azt a magyar nőt, aki vezette, aki instruálta a gazdagréti támadásnál az elkövetőket csak ott, a támadás helyszínén tudta beazonosítani és elfogni, amit egyébként Jámbor Andrásék is szerveztek”

– mondta hozzátéve, hogy Jámbor Andrásnak mindenképpen kötelessége lenne megszólalnia ebben az ügyben.

Pintér Sándornak válaszokat kell adnia arra, hogy a magyar hatóságok mivel foglalkoznak, ha ezzel nem, a hétvégi jelenetek önmagában botrányként értelmezhetők, ez egy normálisan működő titkosszolgálat esetében elő sem fordulhatna – írta körül Toroczkai.

A beszélgetés végének krónikájához még hozzá tartozik, hogy az ATV műsorvezetője múlhatatlan szükségét érezte annak, hogy a csatorna nevében elhatárolódjon attól, hogy Jámbor András országgyűlési képviselő neve bármilyen kontextusban felmerüljön a hétvégi események kapcsán - írja  a Magyar Jelen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések