A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több tűzesethez is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat csütörtökön


Ötszáz négyzetméteres terület égett Nyírmihálydiban. 

A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották csütörtök reggel. Kaba közelében, a 4-es számú főúton egy autó lehajtott az útról, majd egy fának ütközött, ezután visszacsapódott az úttestre. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót. A jármű vezetője ki tudott szállni az autóból, de a mentőszolgálat őt kórházba szállította – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Derecske külterületén csatornapart mind a két oldalán égett a nádas és a gaz. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Szintén nádasban keletkezett tűz Balmazújváros külterületén, délután. A város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Ötszáz négyzetméteres terület égett Nyírmihálydiban, a Kossuth utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Tűz volt Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben is, a lángok egy lakóházat is veszélyeztettek. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy faág egy trafóházra dőlt Debrecenben, az Ispotály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a fát motoros láncfűrésszel kivágták.

Csütörtök délután Vámospércsen, a Bocskai kertben a családi ház kéményében a parázs izzott. A debreceni hivatásos tűzoltók kéménygolyóval kitisztították az égéstermék elvezetőt.

Tizenhat személyt állítottak elő a rendőrök csütörtökön

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések