A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint egy kilogramm heroint találtak egy házaspárnál Újpesten

Több mint egy kilogramm heroint és más kábítószereket találtak egy házaspár újpesti lakásában és egy üzemben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon. 

Azt írták, hogy a kábítószerbűnözés elleni osztály nyomozói január 23-án délután Újpesten elfogtak egy házaspárt, amelynek tagjai a nyomozás adatai szerint rendszeresen árultak drogokat.


Lakásukban és egy általuk használt üzemben összesen több mint egy kilogramm heroint, 25 gramm marihuánát és 26 metadon tablettát foglaltak le, melyek feketepiaci értéke majdnem harminchat millió forint. Elfogták azt a nőt is, akitől a gyanú szerint beszerezték a továbbértékesített kábítószereket, az ő autójából 3 millió 700 ezer forintot foglaltak le a nyomozók – tették hozzá.

Az 53 éves férfit és 36 éves feleségét, valamint 42 éves társukat a rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket; a bíróság azóta elrendelte letartóztatásukat – áll a közleményben.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A ZSIDESZES EX POLGI FERTŐ TANYÁJA MINT 1 FELTÉPETT LEVÉL!!!...- MINDENKI ELŐTT ISMERT.
ITT az IDŐ az ADÓCSALÓ PROFIT ÉRDEKELT ISTENTELEN ZSIDÓ CÉGEK FELSZÁMOLÁSÁHOZ!!!
Az Elektrolit a megváltozott üzleti környezetre és alacsony keresletre hivatkozva 2024. januártól nem folytatja tovább a szabadon álló hűtőszekrények gyártását!!! – közölte a 650 dolgozót foglalkoztató adócsaló cionista társaság a nyíregyházi gyárban!!!

- Hazug közleményükben ismertetik: a döntést megelőzően a svéd tulajdonú háztartásigép-gyártó óriásvállalat 2022 utolsó negyedévében hatástanulmányban vizsgálta a nyíregyházi telephely versenyképességét, amelynek legfontosabb szempontjai a kapacitás kihasználtsága, valamint a hűtőszekrény termékkategóriákban készített jövőbeli mennyiségi előrejelzések voltak. "A hatástanulmány eredménye, valamint a jelenlegi üzleti környezet megkövetelte, hogy cselekedjünk. Célunk továbbra is, hogy biztosítsuk az Electrolux hosszú távú gazdasági növekedését, növeljük a versenyképességet a hűtőszekrény termékkategóriában" - idézte a közlemény Gönczy Sándort, az Electrolux Magyarország ügyvezető igazgatóját, az Electrolux Csoport szenior alelnökét. Az igazgató úgy fogalmazott, az Electrolux elkötelezett amellett, hogy a kollektív szerződésben garantált jogokon felül olyan támogató programot dolgozzon ki az érdekképviseletekkel, ami méltányos, és segíti a munkatársak jövőbeni elhelyezkedését. A közleményben kitértek arra, hogy a cég az illetékes minisztériummal és az önkormányzattal vizsgálja a telephely további hasznosításának lehetőségeit. Az Electrolux felveszi a kapcsolatot a kormányhivatal foglalkoztatási osztályával, és külső szakértő tanácsadót is bevon, hogy segítsen a termelés leállásában érintett dolgozók mielőbbi elhelyezkedését a munkaerőpiacon. A munkavállalók rendszeres tájékoztatást kapnak az átszervezés menetéről - jelezték a közleményben. Hangsúlyozták, a döntés nem érinti a vállalat tevékenységét Jászberényben, ahol az Electrolux továbbra is az új energiatörvény követelményeinek megfelelően kifejlesztett hűtőket gyárt. A nyíregyházi gyár termelésének leállása nem lesz hatással a termékek kiszállítására, az Electrolux vásárlóira és ügyfeleire - hangsúlyozták. A világ egyik vezető háztartásigép-gyártó vállalata évente több mint 60 millió háztartási készüléket értékesít a világ több mint 120 országában. A csoport forgalma 2021-ben 126 milliárd svéd korona volt, globálisan 52 ezer munkavállalót foglalkoztat.
- Nem mellékes, hogy a zsidó tulajdonosi körrel játszó ún. Electrolux Nyíregyházán 2005-ben 65 millió eurós beruházással hozta létre a gyárát a magyar adófizetők 20 milliárd fprintos támogatásával!!!
- Na, többek között ezért is megérett az idő, hogy az összes zsidó érdekeltségű magyarokat kifosztó céget felszámoljuk és értékeiket minden tekintetben államosítsuk tündéri Magyarországunk területén!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/10/01__Gyujtopont_mix.mp3