A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejbe lőtte magát egy tíz év körüli budapesti kisfiú, súlyos sérülésekkel vitték kórházba


A 10 éves gyerekkel játék közben történt a baleset.


Borzasztó baleset történt szombaton a XVII. kerületben. A Metropol információi szerint a Rózsahegy utcában egy 10 év körüli gyermek

az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott. Az eset után nem sokkal kórházba szállították a fiút, akit azóta bent is tartanak a vizsgálatok miatt.

A lap felkereste az apát, akit nagyon megviselt az eset. Félti a fiát és sajnálja a történteket. Bár nem kívánt nyilatkozni az esetről, annyit elárult, hogy baleset történt.

A férfi elmondása szerint éppen a lakásban tartózkodott, miközben a fia kint játszott az udvaron. A férfi nem is halott semmit, először azt sem tudta, hogy baj történt, a fiú rohant be hozzá. Ezt követően hazavitték az édesanyjához, aki mentőt hívott. Az apa azt is elárulta, hogy a gyerek már jobban van, de további vizsgálatok miatt bent tartják.


A Metropol megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát, és súlyos sérülést szenvedett.

 A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések