A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rettenetes tragédia Pest vármegyében! Meghalt az árokba csapódott autó utasa Szokolya közelében


Egymást érték a balesetek országszerte, azonban szombat este már halálos áldozata is lett a borzasztó sorozatnak. Teljes útzár mellett zajlott a helyszínelés. 

Egy 31 éves helybéli férfi közlekedett személyautójával Szokolya külterületén február negyedikén szombaton, amikor nem sokkal háromnegyed öt előtt árokba hajtott – közölte oldalán a rendőrség. 

Ám ekkor eddig tisztázatlan okokból árokba hajtott. Az autó 26 éves nő utasának életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A helyszínelést teljes útzár mellett kezdték meg a hatóságok, amelyet azóta már feloldottak. A váci rendőrök fogják kivizsgálni a tragédia körülményeit.

A katasztrófavédelem azt közölte az esettel kapcsolatban, hogy a Török patak üdülőterület melletti szakaszon történt a baleset, s az egyik utast feszítővágóval kellett kiszabadítania a váci hivatásos tűzoltóknak. Az útviszonyokról az egyik kommentelő azt írta, hogy jeges átfolyások voltak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések