A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Repülőgép-szerencsétlenség történt a szlovák-cseh határ közelében


Lezuhant egy kisrepülőgép a szlovák-cseh határ közelében lévő Trencsénsztankóc (Trencianské Stankovce) település körzetében szerdán délután, a szerencsétlenségben négyen meghaltak - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a mentőszolgálat információira hivatkozva.


A tűzoltóság közlése szerint a repülőszerencsétlenség nem sokkal háromnegyed három előtt történt, a helyszínre kivonuló 11 tűzoltó a repülő roncsai között négy holttestet talált. A szerencsétlenség okairól egyelőre semmit sem közöltek a szlovák hivatalos szervek.

A CTK cseh hírügynökség a szlovák JOJ televízió információira hivatkozva azt írta: a szerencsétlenül járt, DA-42 típusú repülőgépet, amely lakott területen kívül zuhant le, Csehországban regisztrálták.

Szlovákiában a mostani repülőszerencsétlenséget megelőzően tavaly júniusban zuhant le egy kisrepülőgép két emberrel a fedélzetén. Azelőtt 2021-ben történt hasonló baleset, akkor cseh utasokkal a fedélzetén zuhant le egy kisrepülőgép.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések