A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrizetbe vették a pedofíliával gyanúsított volt politikust


Hétfőn este elfogta a rendőrség Kovács Gábort, az LMP egykori politikusát, aki ellen pedofília gyanújával adtak ki elfogatóparancsot – írja a Magyar Nemzet és nyomában más portálok is. A lap értesülése szerint az ellenzéki párt egykori képviselője egy 14 év alatti kisfiúval fajtalankodhatott. 

Elfogta és őrizetbe vette az LMP pedofília miatt körözött volt politikusát a rendőrség – a hírt a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. A férfira hétfő este csaptak le Vas vármegyében. A portál a Blikk beszámolója alapján felidézte: Kovács Gábor ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt adott ki elfogatóparancsot pár napja a rendőrség, a sértett állítólag egy kisfiú. 

A 67 éves férfi korábban önkormányzati képviselő és parlamenti képviselőjelölt is volt. A 2014-es országgyűlési választáson még a Negyedik Köztársaság Párt (4K!) jelöltjeként indult Somogy 2. számú választókerületében, amelynek központja szülővárosa, Barcs. Három évvel később már az LMP mutatta be őt mint a következő választáson induló jelöltjét.

Kovács Gábor az LMP Somogy megyei szervezetének elnökségi tagja volt, három gyermeke van, közgazdászként végzett Pécsett, és korábban két cikluson keresztül a Barcshoz közeli Nagyatádon volt önkormányzati képviselő. 2018 januárjában az LMP közölte, valamiért visszavonta tőle a támogatását, a párttagsága 2017 decemberében szűnt meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések