A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási a szülők felháborodása a 15 éves diákkal kavaró pedagógiai asszisztens kapcsán


Levelet írtak a Krúdy Gyula Általános Iskola igazgatójának.


Miképp arról a Mandiner is beszámolt, kirúgták a 39 éves tiktokker pedagógust, aki szerint rendben van az, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. Bite Zsolt azt mondta, emberjogi szervezetek védik mindazoktól, akik szerint amit a férfi művel, az pedofília, a Mandinernek azonban az érintett szervezetek ezt tagadták, a PDSZ-szel kapcsolatban pedig a meleg férfi helyesbítette magát újabb videójában.

A PestiSrácoknak most a krúdys tanulók szülei meséltek arról, hogy Bite egyszer engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a gyerekeknek, az ott elhangzottak miatt pedig levélben fordultak az igazgatóhoz. Az alábbi kérdésekre voltak kíváncsiak:

  • Maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helységben négyszemközt Bite Zsolt?

  • Igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített Bite Zsolt, akár virtuálisan?

  • Történt-e rendőrségi feljelentés?

  • Igaz-e, hogy az iskola tanulóit is megkörnyékezte, illetve valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket?

  • Kérünk azonnali tájékoztatást, hogy amennyiben nem lesz betegszabadságon Bite Zsolt, van-e az iskolának cselekvési terve, szándékoznak-e illetve jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy ne mehessen be az iskolába (pl. alsósoknak etika órát tartani)?


Az alábbi választ kapták:


A PestiSrácoknak több olyan szülő is beszélt, akik már hónapokkal korábban jelezték az iskola vezetésének, hogy gondok vannak a tanárral. Azt állítják: a tanár részletesen elmagyarázta,  hogyan tudják megnézni Bite Zsolt 18 pluszos videóit, annak ellenére, hogy még nem nagykorúak. A portál szerint tavaly októberben a szexuális témájú és egyéb videóiról az iskola igazgatósága tudomást szerzett, emiatt pedig behívatták a tanárt, és arra kérték, hogy szedje le ezeket. Ám az alkotói szabadságra hivatkozva Bite erre nem volt hajlandó.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések