A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolc év börtönt kapott a bristoli apa, aki halálra rázta 10 hetes kisfiát


A csecsemőt bordatöréssel, légzési elégtelenséggel és agysérüléssel kezelték a kórházban, de nem tudták megmenteni az életét. 


Nyolc év börtönre ítélte a bristoli bíróság Marcus Cartert, amiért 2020 augusztusában megölte 10 hetes kisfiát, Remari Collinst, írja a Daily Star.

A 43 éves férfi a bántalmazás napján egyedül maradt kisfiával, míg a gyerek anyja, Amber Collins vásárolni ment. A kisfiú sírt és a férfi nem tudta megnyugtatni, aminek a vége az lett, hogy erősen megrázta a csecsemőt.

Az erőszakos rázás hatására a gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, mire az apa kétségbeesetten próbálta magához téríteni, majd hívta a mentőket, akik kórházba vitték a kisfiút.

A csecsemőt bordatöréssel, légzési elégtelenséggel és agysérüléssel kezelték a kórházban, de nem tudták megmenteni az életét, 11 nappal később meghalt.

A férfi kezdetben próbálta letagadni, hogy mi okozhatta a csecsemő rosszullétét, de később, a rendőrségi bizonyítékok hatására elmondta, hogy mi történt.

Marcus Carter a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát, miután az orvosi vizsgálatok eredményei, a biztonsági kamerák felvételei és tanúvallomások is mind őellene szóltak.

A férfi ügyvédje azt mondta a bíróságnak, hogy az apa „elvesztette az önuralmát”, pedig „egyébként felelős és gondoskodó szülő volt”. A védelem szerint az apa hirtelen felindulásból cselekedett, és a fia halála óta depressziós.

Remari édesanyja a bíróságon azt mondta, hogy gyermeke halála óta egy rémálom az élete:

Ellopták tőle az életét. Megfosztották a lehetőségtől, hogy felnőjön, hogy gyerekkora legyen, hogy iskolába és egyetemre járjon, hogy barátnője legyen, hogy apává váljon, és megtapasztalja magát az életet. Engem pedig megfosztottak a lehetőségtől, hogy édesanyja legyek, törődjek vele és szeressem.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések