A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Neue Zürcher Zeitung: Tombol a szegénység, Orbán király meg kastélyt épít


A szerző szerint a Fidesz az egész országot elárasztotta futballpályákkal, mintha azok gyógyírt jelentenének a társadalomra különböző problémáira. 

Az uniós pénzek befagyasztása körüli vita apropójából a Neue Zürcher Zeitung riportere ellátogatott Felcsútra, amelyről egy hosszú értekezést is írt a lap hasábjaira.

Anja Jardine szerint a magyarok hátba szúrása és elárulása az, hogy Orbán Viktor épp akkor „építtet magának kastélyt”, amikor az EU befagyasztotta a Magyarországnak szánt támogatásokat. A szerző szerint hazánkban mind jobban terjed a szegénység. 

Ebből a kis faluból indult „hódító” útjára az Orbán-család sarja, aki a szerző szerint igencsak hátrányos származása ellenére jó képzésben részesült, így nehéz megérteni, hogy

ő viszont meg akarja vonni a minőségi oktatást a mai fiatalságtól.

A szerző kifejti, hogy Felcsút csak a kezdet volt. Úgy látja, hogy a kis falu példáját követve, a Fidesz az egész országot elárasztotta futballpályákkal, mintha azok gyógyírt jelentenének a társadalomra különböző problémáira.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A TETVES 8-as, AKIKBŐL KÉNSZAG ÁRAD!!!
Rothschild, Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman, Kuhn Loeb, Wartburg, Lazard, Israel Moses Seif.
Ez a nyolc család birtokolja a FED-et. Azt a FED-et, amely a világpénzt, a dollárt kibocsátja - a nagy büdös semmiből!!!
És a világ majdnem minden országának pénze is a dolláron alapul.
Ők a Világ urai, nyolcan. Ők a Háttérhatalom.
Amíg ezek léteznek, addig bármiről is van szó, mindig, mindenhol, minden ügyben - az ő kezükben van.
Ideül:
"addig még az oroszlán nem tanul meg írni, addig minden történet a vadászt dicsőíti " .
„Három percig bírod levegő nélkül, három napig víz nélkül, három hétig élelem nélkül és három hónapig szeretet nélkül.”
A tapasztalat, na, az már valami, és ha elég "általános", akkor felmerül a kérdés, szabály-e, s ha igen, törvény-e, s ha igen, rend-e, s ha igen...- akkor kérem a bizonyítékot, hogy miért működik.
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/01__Lelki_terror.mp3