A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy férfit késeltek meg a biztonsági őrök Tiszaújvárosban


A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt három férfi ellen halált okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt, akik egy tiszaújvárosi szórakozóhelyen esetenként biztonsági őri feladatokat láttak el, és vitába keveredtek az ott születésnapot ünneplő négy sértett férfival. Ütlegelték a sértetteket, valamint szúró-vágó eszközökkel testszerte megszúrták őket, az egyik sértett a helyszínen elhalálozott.


A vádirat szerint a vádlottak egy tiszaújvárosi szórakozóhelyen esetenként biztonsági őri feladatokat láttak el. 2021. szeptember hónap közepén a délutáni óráktól ebben a vendéglátó egységben születésnapot ünnepelt négy férfi.

A vádlottak az éjszakai órákban érkeztek meg és szóváltásba keveredtek a sértettekkel, kölcsönösen szidalmazták egymást, majd az egyik vádlott verekedésre hívott egy sértettet az ünneplő társaságból. Mindhárom vádlott és a négy férfi vendég is kimentek az épület előtti útszakaszra, tovább vitatkoztak, majd verekedés kezdődött, amely során a vádlottak szándékegységben ütlegelték és a náluk lévő szúró-vágó eszközökkel testszerte megszúrták, megvágták mind a négy férfit. A verekedés után azonnal gépjárművel eltávoztak a helyszínről.

A bántalmazás során az egyik sértett olyan súlyos szúrt sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen mentőellátás közben elhalálozott.

A további sértettek közül az egy férfi közvetlenül életveszélyes, másik férfi közvetetten életveszélyes szúrt sérüléseket szenvedett el, valamint negyedik társuknak is 8 napon túl gyógyuló szúrt sérülései keletkeztek.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottakkal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések