A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt az Erzsébet téren megkéselt 18 éves fiú


Meghalt az a 18 éves fiú, akit a hétvégén késeltek meg a budapesti Erzsébet téren, írja a Borsonline a család Facebook-posztja alapján. 

Elhunyt a Deák téren vasárnap hajnalban megkéselt fiú. A tragikus hírt édesanyja jelentette be. A letartóztatásban levő tettes és családja nem kért bocsánatot.

Feladta a küzdelmet a Deák téren megkéselt 18 éves Martin szervezete. Martint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében.

Vasárnap hajnalban két, fiatalokból álló társaság találkozott az V. kerületi Erzsébet téren, ahol a későbbi áldozat és a tettes egy lány miatt összeveszett, majd összeverekedett. A szintén tizennyolc éves K. Zsolt ekkor kapta elő pillangókését, és halántékon szúrta a sértettet. Az elkövetőt a késelés után tizenöt órával Kőbányán fogták el, megtalálták nála a kést is.

Őrizetbe vették, de vallomást nem tett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések