A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még nincs vége: folytatódik Árpa Attila drogpere


Hiába tűnt úgy, hogy lezárult a színész-producer drogügye, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, így folytatódik a per.


Mégsem nyugodhat meg Árpa Attila, akit felmentettek a kábítószer-kereskedelem vádja alól, hiába mondta ki a bíró, hogy ő nem kereskedett a droggal, pusztán magáncélra használta azt. A Bors ugyanis megtudta, az elsőfokú ítélet nem jogerős, mert az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Őszinte leszek, megdöbbentem azon, hogy fellebbezett az ügyészség. Persze, a hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet, és komolyan úgy voltam vele, hogy kifizetem inkább a másfél millió forintot, csak legyen már vége, de ha ők nem engedik el a koncot, akkor bizony én sem hagyom magam!

– nyilatkozta Árpa Attila, aki eleve azt sem értette, hogyan lehetett őt kábítószer birtoklásért elítélni, ha nem is volt nála fizikailag semmi? Most nem tud mit tenni, megvárja, mi lesz a történet folytatása, de az biztos, hogy nem hagyja magát, mert elege lett a dologból. Sőt, úgy döntött, feljelentést is tesz hivatali visszaélés és elfogultság miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések