A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar mentőcsapat indul Törökországba


A hivatásos tűzoltókból álló HUNOR Mentőszervezet két keresőkutyát is visz magával.


Ötven fős magyar mentőcsapat indul Törökországba a hétfői földrengés áldozatainak megsegítésére. Hétfőn délután Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára indítja útnak Törökországba az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kutató-mentő csapatát.

A csoport két mentőkutyát is visz magával. A csapat tagjai tíz napon keresztül 24 órás munkavégzéssel, két váltásban, teljesen önellátó módon képesek étel, ital, fűtés, víz, szállás, energia és üzemanyag igénylése nélkül dolgozni.

Brutális földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát, több mint száz ember meghalt

Főoldal Külföld Brutális földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát, több mint száz ember meghalt Több erős földrengés rázta meg Törökország délkeleti és Szíria északi részét hétfő hajnalban. A katasztrófa halálos áldozatainak száma az első összesítések szerint eléri a százat - közölték a helyi hatóságok. A legnagyobb rengés egyes mérések szerint a 7,8-as erősséget is elérte.


Brutális videók a törökországi földrengésről, amelynek legkevesebb 284 halottja van

Főoldal Külföld Brutális videók a törökországi földrengésről, amelynek legkevesebb 284 halottja van A török hatóságok szerint legkevesebb 284 halálos áldozat van már. Legkevesebb 284 halottjuk és 2323 sérültjük van a hajnali törökországi földrengéseknek, amelyek 10 tartományt érintettek - közölte Fuat Oktay török alelnök hétfőn ankarai sajtótájékoztatóján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések