A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lövöldöztek egy michigani egyetemen, több halott is van


Legkevesebb három ember életét vesztette, öten megsérültek. A feltételezett elkövető agyonlőhette magát.


Egy fegyveres tüzet nyitott hétfőn este a Michigani Egyetemen. Az elkövető este fél kilenc tájban az egyetem Berkey Hall épületénél nyitott tüzet, majd egy szomszédos épületnél is lövöldözött. A helyszínre érkező rendőrök mindkét helyen találtak áldozatokat. A hatóságok közleménye szerint

hárman életüket vesztették, és legkevesebb öt sebesültet szállítottak kórházba, közöttük életveszélyesen megsérült áldozatok is voltak.

A szökésben lévő elkövetőt több száz rendőr kereste az egyetem East Lansing-i kampuszán. A diákokat felszólították, hogy ne hagyják el lakóhelyüket, a hajtóvadászat alatt maradjanak biztonságos helyen. A szülőket is arra kérték, hogy ne menjenek a helyszínre.

A gyanúsítottat, egy alacsony, maszkot viselő férfit gyalogosan látták menekülni. A rendőrség közleménye szerint néhány órás kutatás után megtalálták a férfi holttestét, feltehetően öngyilkosságot követett el Az egyetem rendőrsége hétfőn este bejelentette, hogy a következő 48 órában minden tanórát és egyetemi tevékenységet felfüggesztenek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések