A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lezuhant a nyolcadikról egy budapesti munkás


Múlt hét pénteken rosszul lett és lezuhant a nyolcadik emeleten lévő állványról egy budapesti építkezésen dolgozó munkás – írja a 24.hu. 


Szerencsére a férfinak nem lett semmi komolyabb baja, az RTL Híradójának riportja szerint az ötödik emeleten, a két egymás melletti terasz közötti résben tért magához és csak zúzódásokat szerzett az esés közben.

A 26 éves férfi úgy idézte fel az esetet a csatornának, hogy egy darabig semmi probléma nem volt, de aztán elkezdett kattogni a térde. A hangtól rosszul lett, émelyegni kezdett és le is ült egy kicsit. Amikor megpróbált felállni, újra megérezte a fájdalmat a térdében és ekkor ájult el.

Amikor magához tért, először nem is értette, mi történt, csak a többiek kiabálásából kezdett neki összeállni a kép. A férfi úgy mesélte, hogy miután magához tért, mindene fájt, zsibbadt a karja, majd miután kicsit jobban magához tért, amiatt aggódott, hogy esetleg lebénult. A kiérkező mentősök azonban megnyugtatták, hogy semmi baja a gerincének.

A férfinek nem először múlt hajszálon az élete. Amint a Híradóan elmondta, öt évvel ezelőtt, alig pár karcolással szállt ki egy totálkárosra tört autóból.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések