A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lezárt akta: feltörtek egy büfét Kecskeméten, majd a váltópénzzel távoztak


Két férfi feltört és büfét Kecskeméten a múlt héten, majd a váltópénzzel távoztak. A rendőrök hamar elfogták őket, ügyükben bíróság elé állítást javasolnak.


Egy kecskeméti nő tett bejelentést csütörtökön a rendőrségre, és elmondta, hogy egy büfét üzemeltet Kecskeméten, amelyet az éjszaka folyamán feltörtek. Valaki megrongálta a redőnyt, befeszítette az ablakot, majd elemelte a váltópénzt – közölte a rendőrség.

A nyomozók azonnal a bűneset helyszínére mentek, ahol a nyomok rögzítése mellett elemezték a biztonsági és térfigyelő kamerák felvételeit. Kiderült, hogy két elkövetőt keresnek; egyikőjüket azonnal beazonosították, mivel a büntetett előéletű, 30 éves helybéli és a  korábbi ügyei miatt már jól ismerték a rendőrök. A férfit a járőrök még pénteken elfogták és előállították, a nyomozók pedig – kihallgatását követően – őrizetbe vették.

Társát – egy 23 éves fiatalt – vasárnap hallgatták ki a lopás miatt. Őt a kecskeméti rendőrök egyébként is keresték, mivel egy szabálysértési ügyben körözést adtak ki ellene.

A lopás bűntettével gyanúsítható társtettesek ügyében a nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai még a hétvégén befejezték, ügyükben bíróság elé állítást javasolnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések