A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljes terjedelmében lángolt egy családi ház mellé épített garázs


Katasztrófavédelmi összefoglaló Hajdú-Bihar Vármegyéből.


Kisteherautóval ütközött egy gépjármű csütörtök reggel Püspökladányban, a Táncsics Mihály utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanítást végeztek a baleset helyszínén.

Leszakadt egy faág Debrecenben, a Lóverseny utcában. A városi hivatásos tűzoltók emelőn át motoros láncfűrésszel vágták le a ágat.

Felcsaptak a lángok egy nádasban Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton csütörtökön. A tűz ezer négyzetméteres területen égett. Az oltást a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók végezték kéziszerszámokkal.

Teljes terjedelmében lángolt egy családi ház mellé épített garázs a benne parkoló autóval együtt csütörtök este Debrecenben, a Nagyszentgyörgy utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói három vízsugárral határolták körbe az épületet. Az eset során senki sem sérült meg – tájékoztatta a Haont Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy, a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések