A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirabolta és szexre kényszerítette a 69 éves nőt a kisvárdai fiatal!


A rendőrök egy napon belül azonosították, és elfogták az elkövetőt.


Erőszakos bűncselekmény elkövetéséről érkezett bejelentés a rendőrségre február 15-én 18 óra körül. A bejelentő elmondta, hogy Kisvárdán élő hozzátartozójára otthonában tört rá egy ismeretlen férfi.

Kopogásra nyitott ajtót a 69 éves nő és ezután már nem tudta megakadályozni, hogy az ajtóban álló, az arcát orrig felhúzott pulóverével eltakaró, a kezében tartott félméteres bottal fenyegető férfi bejusson a házba.

A támadó készpénz és egyéb értékes vagyontárgyak átadását követelte a nőtől, miközben bántalmazással és megöléssel fenyegette. A nő félt, ezért együttműködött támadójával és átadta az otthonában tartott készpénzt, mobiltelefont és tabletet.

A nő az életét féltette, tartott a súlyos bántalmazástól, így akkor sem tanúsított ellenállást, amikor a férfi szexuális aktusra kényszerítette.

A tettes távozásakor még felszólította áldozatát, hogy ne merje hívni a rendőrséget, mert megöli.  A lakóház ajtaját a zárban lévő kulccsal kívülről a nőre zárta, hogy ezzel akadályozza a szabad mozgásban. A rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. Széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit február 16-án Kisvárdán, a jelenlegi tartózkodási helyén elfogtak.



A kisvárdai nyomozók F. E. 19 éves kisvárdai lakost rablás bűntett, szexuális erőszak bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.   

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések