A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Indítványozták a szolnoki drogdíler letartóztatását


A döntéssel szemben a gyanúsított, és védője fellebbezést jelentettek be.


A Szolnoki Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem miatt indítványozta annak a 37 éves férfinek a letartóztatását, aki Szolnokon kábítószert tartalmazó anyagokat értékesített ismeretlen személyek részére – tájékoztatta hírportálunkat a Szolnoki Járási Ügyészség.

Mint arról korábban már írtunk, a szolnoki rendőrök február 21-én kutatást tartottak a férfi belvárosban lévő lakóhelyén, melynek keretében a lakás belső szobájából, nejlon zacskókba csomagolva több, mint két és fél kilogramm zöld színű – kannabiszra jellemző vegyületeket tartalmazó – növényi törmeléket, a szekrényből 334 gramm tablettát, illetve a kamra fagyasztószekrényéből 100 grammot meghaladó tömegű rózsaszín port foglaltak le.

A nyomozó hatóság lefoglalta továbbá a kábítószer értékesítéséhez, és kiméréséhez szükséges digitális mérlegeket, simítózáras tasakokat, vákuumhegesztő eszközt, továbbá 3.040.000 forintot, és 270 eurót.

A járási ügyészség indítványa szerint a bűncselekmény tárgyi súlyára is figyelemmel – 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés – fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, továbbá megalapozottnak látta az ügyészség a bűnismétlés veszélyének fennállását is.

A nyomozási bíró február 23-án, az ügyészség indítványa alapján, a gyanúsított letartóztatását elrendelte. A döntéssel szemben a gyanúsított, és védője fellebbezést jelentettek be, így az ügyben a Szolnoki Törvényszék hoz majd végleges döntést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések