A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr: Orbán Magyarország békéjét és biztonságát veszélyezteti


A hazaáruló Momentum bukott elnöke ismét megosztotta magvas gondolatait a Facebookon.


„Az orosz diktátor a mai beszédében nyíltan elismerte, amit mi a Momentumban már a háború kezdete óta mondunk: Oroszország a Nyugat, és nem Ukrajna ellen folytat háborút. Ezzel Putyin cáfolta Orbán Viktor hónapok óta hangoztatott, és a hétvégi évértékelőjében is megismételt hazugságát, miszerint az orosz-ukrán háború »két szláv nép háborúja« – vagyis nem jelent fenyegetést Magyarországra és a NATO-ra nézve.

Erről bizonyosodott most be, hogy mindvégig hazugság volt. Beigazolódott, amiről hónapok óta beszéltünk: hazánk alapvető nemzeti érdeke, hogy Ukrajna megnyerje honvédő háborúját az orosz agresszorral szemben. Ennek egész egyszerű okai vannak: Európa nem hagyhatja, hogy a területszerző agresszió kifizetődővé váljon a világban - ha ugyanis azzá válik, és Oroszország következmények nélkül garázdálkodhat, az beláthatatlan következményekkel járhat a világ stabilitására. A megtorlatlanul hagyott orosz erőszak más országokat is felbátoríthat arra, hogy ne tartsák be a nemzetközi egyezményeket – nem nehéz belátni, hogy miért jelentene egy ilyen világ veszélyt egy olyan kisebb ország számára, mint amilyen Magyarország.

Orbán tehát Magyarország békéjét és biztonságát veszélyezteti, amikor aláássa az EU és a NATO egységét Putyinnal szemben.”

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
FEGYŐR és ORBÁN 1KUTYA!!!
ATOMJAIRA HULLIK SZÉT új ISRAHELL PEGASUS (D)ROGÁNJÁNAK KOHNFÖDERÁCIÓS MAFFIÁJA!!!
Vasárnap reggel holtan találták otthonában a Balassagyarmati Járásbíróság 46 éves bíróját. A férfi az elsődleges információk szerint öngyilkos lett.
Felkészült, szakmáját értő büntetőbíróként ismerték kollégái azt a férfit, akinek holttestét ma reggel találták meg balassagyarmati otthonában.
Az ipolyinfo.com több forrásból is megtudta, hogy a bíró saját kezével vetett véget életének. Tette háttérben munkájához kapcsolható konfliktus állhat – számolt be egy neve ellhallgatását kérő bírósági informátor.
A férfi családos ember volt, feleségét és kiskorú lányát hagyta hátra…

https://magyarzona.net/ongyilkos-lett-egy-balassagyarmati-buntetobiro/