A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Esztergályos Cecília színművész festményeiből nyílt kiállítás az Újszínházban


Január 26–án ünnepeltük Esztergályos Cecília Kossuth–díjas színművésznő születésnapját, melynek apropóján kiállítás nyílt a művésznő festményeiből az Újszínházban.


Dörner György igazgató és a társulat közös ajándéka egy Cecília nevű flamingó örökbefogadása, melynek plüss–változatát Montskó Éva, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért kuratóriumi elnöke és Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat– és Növénykert szóvivője adta át. Az esti Császármorzsa előadás után Viczián Ottó művészeti vezető egy nagy csokor virágot adott át a művésznőnek a közönség szűnni nem akaró tapsa mellett.

A szintén Kossuth–díjas Tordai Teri pedig kedves szavakkal köszöntötte állandó partnerét, akivel ezúttal is közös bemutatóra készülnek: február 24–én mutatja be az Újszínház Vajda Katalin Se itt, se ott című darabját, melyet Esztergályos Cecília születésnapjára írt. Társulatunk mellett a Miniszterelnök Úr is kedveskedett csokorral és levéllel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések