A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Embercsempészés miatt ültek a buszpályaudvari rablók, megint letartóztatás vár rájuk


A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a két litván férfinak, akiket a nyomozó hatóság rablás elkövetésével gyanúsít.


A megalapozott gyanú szerint múlt vasárnap este 10 óra körül a szegedi buszpályaudvar várójában várakozó két gyanúsított észrevette, hogy az őket cigarettával megkínáló sértett egy köteg készpénzt tart magánál. 

A készpénzt erőszakkal elvették a férfitól. Csaknem 40 ezer forintot zsákmányoltak, de nem örülhettek sokáig a készpénznek. Január 29-én érkezett a bejelentés a rendőrségre, és hamarosan elfogták az elkövetőket.

Társtettességben elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás, a járási ügyészség az elkövetők letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés veszélyére, valamint a bűnismétlés veszélyére alapozva indítványozta. Azt is figyelembe vették, hogy a két férfi a múlt héten szabadult a börtönből, ahol embercsempészés miatt tartották őket fogva.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon tartandó üléseken dönt majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések